بزرگداشت روز جهانی یادبود قربانیان سلاحهای شیمیایی در موزه صلح تهران برگزار شد

29aprilnews2014  مراسم بزرگداشت روز جهانی قربانیان سلاح های شیمیایی سه شنبه ۹ اردیبهشت مصادف با ۲۹ آوریل 2014، با قرائت پیام بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد و رئیس سازمان منع سلاح های شیمیایی و با حضور سفرا، نمایندگان سازمان های بین المللی جمعی از جانبازان شیمیایی، هنرمندان و نویسندگان در موزه صلح تهران برگزار شد.

دراین مراسم گری لوییس، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با خواندن پیام بان کی مون مبنی بر اقدامات صورت گرفته برای ازمیان بردن سلاح های شیمیایی گفت: هنوز 6 کشور درجهان به کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی(1997) ملحق نشده اند که سازمان ملل تلاش می کند که این کشورها نیز به این کنوانسیون بپیوندند، ضمن اینکه فعالیت هایی نیز برای نجات مردم سوریه از سلاح های شیمیایی صورت گرفته که انتظار می رود نتیجه بخش باشد.

لوییس پس ازپایان قرائت بیانیه دبیرکل سازمان ملل متحد،ضمن ابراز خرسندی برای حضور درجمع جانبازان شیمیایی که مصادیق زنده استفاده ازسلاح های شیمیایی هستندافزود: جمهوری اسلامی ایران در اجرای کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی موفق بوده اما تلاش های بیشتری نیاز است تا مفاد این کنوانسیون بین المللی اجرا شده و آثارآن درسطح جهان دیده شود.

برای دیدن عکس‌های این مراسم اینجا را کلیک کنید

29aprilnews2014مراسم بزرگداشت روزجهانی قربانیان سلاح های شیمیایی سه شنبه ۹ اردیبهشت مصادف با ۲۹ آوریل 2014، با قرائت پیام بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد و رئیس سازمان منع سلاح های شیمیایی و با حضور سفرا، نمایندگان سازمان های بین المللی جمعی از جانبازان شیمیایی، هنرمندان و نویسندگان در موزه صلح تهران برگزار شد.

دراین مراسم گری لوییس، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با خواندن پیام بان کی مون مبنی بر اقدامات صورت گرفته برای ازمیان بردن سلاح های شیمیایی گفت: هنوز 6 کشور درجهان به کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی (1997) ملحق نشده‌اند که سازمان ملل تلاش می کند که این کشورها نیز به این کنوانسیون بپیوندند، ضمن اینکه فعالیت هایی نیز برای نجات مردم سوریه از سلاح های شیمیایی صورت گرفته که انتظار می رود نتیجه بخش باشد.

لوییس پس ازپایان قرائت بیانیه دبیرکل سازمان ملل متحد،ضمن ابراز خرسندی برای حضور درجمع جانبازان شیمیایی که مصادیق زنده استفاده ازسلاح های شیمیایی هستندافزود: جمهوری اسلامی ایران در اجرای کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی موفق بوده اما تلاش های بیشتری نیاز است تا مفاد این کنوانسیون بین المللی اجرا شده و آثارآن درسطح جهان دیده شود.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل درایران همچنین ازتلاشهای موزه صلح برای ارتقای مشارکت مردم درحوزه صلح تشکر کرد و لوح تقدیری را به پاس زحمات اعضای این موزه به مدیر موزه صلح تهران اهدا کرد.

درادامه مراسم، پیام ویدئویی احمد اوزومجو، مدیرکل سازمان منع سلاح های شیمیایی پخش شد که در آن ضمن اشاره به حملات شیمیایی علیه مردم ایران و تاریخچه کنوانسیون سلاحهای شیمیایی، مردم جهان را به زندگی در دنیایی عاری از سلاح های شیمیایی و سرشار از صلح دعوت می کرد.

شیزوکوتسویا، رییس انجمن کمک های بشردوستانه هیروشیما دیگرسخنران این مراسم، اظهار داشت: انجمن کمک های بشردوستانه هیروشیما در ده سال گذشته تمام توان خود را برای تبادل اطلاعات پزشکی میان پزشکان ایرانی و ژاپنی و نیز جلب توجه جهانیان به درد و رنج مصدومان شیمیایی به کاربسته و سعی دارد تا همکاری میان مصدومین این دو کشور را بیش از پیش افزایش دهد.

پس از سخنرانی رییس انجمن کمک های بشردوستانه هیروشیما، فریده شافعی، یکی از مصدومین شیمیایی بمباران شیمیایی سردشت به نمایندگی از جانبازان شیمیایی، پیامی را قرائت کرد و از همه جهانیان خواست تا برای فرارسیدن روزی سرشار از امید که در آن سلاح های کشتار جمعی جان هیچ انسانی را تهدید نمی کند تلاش کرده و از قدرت های بزرگ نیز تقاضا کرد تا منابع مالی ساخت سلاح های شیمیایی را برای آبادانی و صلح کشورشان هزینه کنند.

در پایان این مراسم در فضای سبز محوطه موزه صلح، نهالی از درخت زیتون به نشانه صلح و آزادی به دست میهمانان کاشته شد با این امید که با رشد این نهال و پا گرفتن آن شاهد جهانی مملو از صلح و دوستی باشیم. گفتنی است در حاشیه مراسم بزرگداشت روز جهانی یادبود قربانیان سلاح‌های شیمیایی نمایشگاهی از پوسترهای ضد جنگ بهناز نیکخواه منفرد باعنوان سایه‌‌بان آرامش در گالری موزه صلح افتتاح شد که این نمایشگاه تا 17 اردیبهشت همه روزه از ساعت 11 تا 17 میزبان علاقمندان می باشد.

برای دیدن عکس‌های این مراسم اینجا را کلیک کنید

 

broshor2

broshor1

broshor4

broshor3