«صلح در شمار آید»، به هرات رسید

Peace-Counts-Logo

کارگاه و نمایشگاه نیم‌روزه «صلح در شمار آید» در روز 28 خرداد 1396 در مرکز صلح دانشگاه هرات برای 25 شرکت‌کننده از 5 دانشکده این دانشگاه (حقوق و علوم سیاسی، علوم اجتماعی، شرعیات و علوم اسلامی، ژورنالیزم و روابط عمومی و تعلیم و تربیه) که مباحث حل منازعه و تحول درگیری را گذرانده بودند برگزار شد.


این کارگاه با معرفی تسهیل‌گران و برگزارکنندگان و خود نمایشگاه آغاز شد. سپس شرکت‌کنندگان خود را با تمرین روشن کردن کبریت معرفی کردند که باعث صمیمی‌تر شدن اعضا و آماده‌سازی فضای برگزاری کارگاه شد. سپس حاضران از پوسترها بازدید و عکس مورد علاقه خود در خصوص صلح را انتخاب کردند. بعد از آن با موضوع یکی از داستان‌های پوسترها، ایفای نقش کردند. کارگاه با شرح پوستر افغانستان به دلیل ارتباط موضوعی ادامه یافت و در پایان، شرکت‌کنندگان ضمن برسی مراحل تشدید یک درگیری و نقش میانجی، تجربیات شخصی خود را شرح دادند.

ادامه مطلب: «صلح در شمار آید»، به هرات رسید

کارگاه صلح در شمار آید با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان برگزار شد

Saravan-tiکارگاه نیم‌روزه «صلح در شمار آید»، روز شنبه 27 آذر 1395 و مصادف با روز ولادت پیامبر اکرم (ص) با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان، در شهرستان سراوان، استان سیستان و بلوچستان برگزار شد. در این کارگاه نمایندگانی از دانشجویان، استادان و عوامل این دانشگاه و همچنین چند تن از وکلای این شهرستان حضور داشتند. 

در این روز، شرکت‌کنندگان ابتدا با مطالعه پوسترهای «صلح در شمار آید» با مفاهیم گوناگون واژه صلح و نقش هر فرد در ترویج فرهنگ صلح آشنا شدند. بعد از آن و با توجه به اشتراک مذهبی و فرهنگی این منطقه با کشور افغانستان، پوستر افغانستان با جزئیات بیشتری ارائه شد. سپس مراحل تشدید منازعه، ورود و نقش مناسب یک میانجی مورد بررسی قرار گرفت. برای شرکت‌کنندگان پوسترهایی با محوریت نقش میانجیگرهای محلی و دخالت سران و بزرگان منطقه به ویژه پوستر مصر بسیار مورد توجه بود و بحث های زیادی در این باره شکل گرفت.

ادامه مطلب: کارگاه صلح در شمار آید با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان برگزار شد

کارگاه تخصصی پنج روزه‌‌ آموزش صلح برگزار شد

دوره آموزشی پنج روزه‌‌ای با عنوان «کارگاه تخصصی آموزش صلح» در تاریخ 17 تا 21 آبان ماه در موزه صلح تهران برگزار شد.کارگاه تخصصی پنج روزه‌‌ آموزش صلح  

این دوره که مقدمه‌ای بر مفاهیم و موضوعات بنیادین در زمینه صلح بود، بر اساس الگوی تدریس علمی در حوزه مطالعات صلح طراحی شده و با هدف تقویت ظرفیت شرکت‌کنندگان در پرورش فرهنگ صلح ارائه ‌شد. برنامه درسی این کارگاه به‌طور مشترک و با همکاری دو گروه ایرانی و آلمانی در موزه صلح تهران و بنیاد برگهوف آلمان و با همکاری اساتید دانشگاه‌های دو کشور تهیه شده بود و شامل مفاهیم صلح و آموزش صلح، خشونت و عدم خشونت، درگیری و تحول آن، میانجیگری و شهروندی جهانی می‌شد. شیوه برگزاری این کارگاه به صورت مشارکتی، با حضور تسهیل‌گر و با بهره‌گیری از متد‌های آموزشی جدید بود.

ادامه مطلب: کارگاه تخصصی پنج روزه‌‌ آموزش صلح برگزار شد

کارگاه صلح در شمار آید با همکاری دانشگاه شیراز برگزار شد

PC-Shiraz-tiکارگاه «صلح در شمار آید»، روز چهارشنبه 24 آذرماه 1395 با شرکت دانشجویانی از رشته‌های تحصیلی متفاوت هم‌چون حقوق و روانشناسی در دانشکده الهیات دانشگاه شیراز برگزار شد. این دانشجویان اغلب از همکاران سازمان آیسک بودند.
در این کارگاه، ابتدا شرکت‌کنندگان با تمرکز بر پوسترهای «صلح در شمار آید»، با تعدادی از بانیان صلح در سراسر دنیا آشنا شدند. سپس ابعاد مختلف صلح و هم‌چنین مثلث صلح و خشونت تحلیل شد. شرکت‌کنندگان هم‌چنین بر اساس داستان یکی از پوسترها به ایفای نقش یک بانی صلح و شخص مقابل او پرداختند. در پایان، مراحل تشدید یک درگیری و نقش میانجی در آن طی فعالیتی گروهی بررسی و تبیین شد.

ادامه مطلب: کارگاه صلح در شمار آید با همکاری دانشگاه شیراز برگزار شد

برگزاری کارگاه صلح در شمار آید با همکاری بافیا

Peace-Counts-Logoکارگاه نیم‌روزی «صلح در شمار آید»، روز چهارشنبه 7 مهر 1395 با همکاری اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور (بافیا) و مؤسسه Relief در مجتمع ورزشی تلاش برگزار شد. نمایندگانی از بافیای استان‌های تهران، یزد، سیستان و بلوچستان و البرز و هم‌چنین نمایندگان مؤسسه ریلیف، مؤسسه خیریه ایلیا، جمعیت امام علی (ع)، جمعیت حمایت از بهبودیافتگان، موسسه صالح و مؤسسه خیریه بهنام دهش پور در این جلسه حضور داشتند.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان ابتدا با مطالعه پوسترهای «صلح در شمار آید» با مفاهیم گوناگون واژه صلح و نقش هر فرد در ترویج فرهنگ صلح آشنا شدند. بعد از آن و با بررسی دقیق‌تر یک پوستر، به جزئیات بیشتر رویکردهای بدون خشونت به‌ویژه در بخش آموزش در کشورهای درگیر خشونت پرداخته شد. سپس مراحل تشدید منازعه، ورود و نقش مناسب یک میانجی مورد بررسی قرار گرفت. آگاهی بخشی پوسترها و شیوه مشارکتی کارگاه مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

ادامه مطلب: برگزاری کارگاه صلح در شمار آید با همکاری بافیا